ΝΑΤΑΛΙ ΒΙΤΣΙΟΥ - Διευθύντρια - Ιδιοκτήτρια Σχολής

 

Πάντα πίστευα ότι ο χορός είναι επικοινωνία. Επικοινωνία μέσω του σώματος και των συναισθημάτων. Ξεκινώντας από 5 χρονών κλασικό μπαλέτο συνέχισα τις σπουδές μου στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Κ.Σ.Ο.Τ (Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης) και παίρνοντας το δίπλωμα μου ως καθηγήτρια χορού αποφάσισα ότι ήθελα να ταξιδέψω στον κόσμο. Να διευρύνω τους ορίζοντες μου… Τα επόμενα 2 χρόνια βρέθηκα να κάνω μαθήματα και σεμινάρια χορού στην Νέα Υόρκη αλλά και στο Λονδίνο πάνω σε κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο χορό αλλά και σε πιο εξελιγμένες μορφές για τότε χορού, όπως το hip hop, το musical dance theater και το modern jazz. Βλέποντας την εξέλιξη του χορού αλλά και την μετάβαση των χορευτών από την μια μορφή χορού στην άλλη, συνέχισα να θέλω να εξελίσσομαι.
Γυρνώντας στην Ελλάδα συνεργάστηκα με πολύ καταξιωμένους χορογράφους αλλά η ανάγκη μου για εξέλιξη και πειραματισμό συνεχιζόταν. Οπότε ασχολήθηκα με τον αυτοσχεδιασμό, το contact improvisation, την Release technique του σύγχρονου χορού άλλα και με το Latin και την Salsa παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους του κάθε είδους. To 2008 πήρα την επαγγελματική πιστοποίηση Latin & Ευρωπαϊκών χορών από την Ε.Χ.Ο.Ε. (Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας). Περνώντας τα χρόνια όλες οι παραπάνω μορφές χορού αποκτούσαν την ίδια θέση στην καρδιά μου γιατί με βοηθούσαν να αναπτυχτώ ως χορεύτρια άλλα και να απελευθερωθώ ως άνθρωπος. Έμαθα να επικοινωνώ καλύτερα μέσα από το σώμα μου αλλά και μέσα από την ψυχή μου.
Αυτή την χορευτική μου πορεία και εμπειρία αλλά και την τεράστια αγάπη μου για τον χορό προσπάθησα να την μεταδώσω από το 2008 που άνοιξα την σχολή μου στην Νέα Μάκρη με πολύ σεβασμό σε όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν το δικαίωμα να τους δείξω την απεραντοσύνη αυτής της τέχνης.
Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι μέσα από το δημιουργικό, πειθαρχημένο, ελεύθερο περιβάλλον της σχολής μαζί με το αξιόλογο διδακτικό προσωπικό μας θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να περιπλανιόμαστε στους δρόμους του χορού…!

 

ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Καλλιτεχνική Διευθύντρια Σχολής 

Απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Κ.Σ.Ο.Τ. (Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης). Έχει υπάρξει μόνιμο χορευτικό - ερμηνευτικό μέλος της Ομάδας Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη, στην οποία εδόθη το Α΄ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ το 1998, καθώς και μόνιμη ενεργή συνεργάτης - ερμηνεύτρια της ομάδας χορού «Ηώ» της Μαρίας Γαϊτάνη, στην οποία εδόθη το Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ στο διαγωνισμό χορογραφίας του Δήμου Αθηναίων το 1997. Συμμετείχε ως ερμηνεύτρια, στη συνεργασία της ομάδας σύγχρονου χορού «Πρόσχημα» με την ομάδα BARRIEDALE OPERAHOUSE, με παραστάσεις στο TANZQUARTIER - Βιέννη και στην Ελλάδα το 2001 - 2002, ενώ συνάμα έχει εμφανιστεί και σε επί πλέον δρώμενα - παραστάσεις με άλλους χορογράφους, στο Αρχαίο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, Κ.Θ.Β.Ε., Εθνική Λυρική Σκηνή κ.α.

O χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής…
Martha Graham 1894-1991
Aμερικανίδα χορογράφος
   
  Ο χορός είναι σιωπηλή ποίηση…
Συμωνίδης ο Κείος 556-468 π.χ.
Αρχαίος ποιητής & συγγραφέας
 
   

Οι μεγάλοι χορευτές δεν είναι εξαιτίας της τεχνικής τους,
είναι μεγάλοι εξαιτίας του πάθους τους…

Martha Graham 1894-1991
Aμερικανίδα χορογράφος

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ

Καλαφάτη 19 Νέα Μάκρη Αττικής,
19005, Ελλάδα

Λιβυσίου 6 Νέα Μάκρη Αττικής,
19005, Ελλάδα

Ωράριο Σχολής
Δευτέρα έως Παρασκευή
16.00 ΕΩΣ 23.00
Σάββατο 11.00-18.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας
 2294095422
6945205000

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive