ΕΝΗΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

      

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ (Ρώσικο σύστημα Vaganova)

Για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Έχει σκοπό την εκγύμναση όλου του σώματος με την ίδια προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος όσο και στα κάτω άκρα, δημιουργώντας αρμονία κινήσεων. Σε ηλικία 12 χρονών μπορεί να φορέσει pointes.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (Τεχνική Limon-Release)

Για παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω. Απελευθερώνει σταδιακά την κίνηση του μαθητή χαρίζοντας του ευλυγισία, αρμονία και συνεχόμενη ροή στην κίνηση. Μαθαίνει να μετακινείται με ασφάλεια από και προς το πάτωμα και να κινείται εκτός άξονα με ιδιαίτερη τεχνική.

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το μάθημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες γιατί στοιχεία αυτού του μαθήματος τα χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα παιδικά τμήματα από 3 ετών και άνω. O μαθητής μαθαίνει να σπάει τα πρότυπα της τυποποιημένης κίνησης και να δημιουργεί τον δικό του χορευτικό τρόπο επικοινωνίας.

ΒΑΒΥ DANCΕ-BALLET

Για τους μικρούς μας λιλιπούτειους φίλους από 3 έως 6 ετών. Μέσω του μαθήματος κοινωνικοποιείται χορεύοντας με άλλα παιδάκια. Αναπτύσσει την φαντασία του και την δημιουργικότητα του με διάφορα χορευτικά παιχνίδια. Ασκείται με πολύ απλές αρχικές ασκήσεις χορού.

 

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Αναπτύσσει την δημιουργικότητα των παιδιών ενώ παράλληλα τα ψυχαγωγεί αφού εκτελούν μικρές χορογραφίες πάνω σε μοντέρνες μουσικές.

LATIN & ΕΥΡΩΠΑϊΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Από αυτή την ηλικία μαθαίνει σε ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο μάθημα να χορεύει πάνω σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ

Καλαφάτη 19 Νέα Μάκρη Αττικής,
19005, Ελλάδα

Λιβυσίου 6 Νέα Μάκρη Αττικής,
19005, Ελλάδα

Ωράριο Σχολής
Δευτέρα έως Παρασκευή
16.00 ΕΩΣ 23.00
Σάββατο 11.00-18.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας
 2294095422
6945205000

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive