Η σχολή ως ερασιτεχνική σχολή χορού αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διδάσκει κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό, μοντέρνο χορό και προετοιμάζει παιδιά για τις εισαγωγικές εξετάσεις που δίνονται είτε στην επιτροπή του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, είτε στην επιτροπή της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΡΧΗΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, είτε στην επιτροπή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.

Η σχολή ως Κ.Δ.Β.Μ. 1 (Κέντρο δια βίου μάθησης 1) αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ φορέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πιστοποιεί χορευτές πολυπολιτισμικών χορών, μετά από ανάλογες εξετάσεις, αφού αυτοί οι χοροί δεν εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδών χορού (κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό, μοντέρνο χορό και ρυθμική) που υπάγονται στα διπλώματα που δίνουν οι ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

Στη σχολή μας υπάρχει πρόγραμμα προετοιμασίας για παιδιά που θέλουν να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις σε ανώτερες επαγγελματικές σχόλες. Διδάσκεται κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο (Limon-Release technique) και αυτοσχεδιασμός σε επίπεδα που  ανταποκρίνονται στον βαθμό δυσκολίας των εισαγωγικών εξετάσεων. Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν οι μαθητές, είτε με ωριαίες συνδρομές, είτε με εβδομαδιαίες, είτε με μηνιαίες, χωρίς απαραιτήτως να είναι μόνιμοι μαθητές της σχολής μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ LATIN - ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

H σχολή δίνει ερασιτεχνικές και επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε μαθητές, χορευτές, δασκάλους, σε Latin και Ballroom χορούς, μετά από εξετάσεις στην Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΕΧΟΕ), μιας από τις 95 Εθνικές Ομοσπονδίες - μέλη της Παγκόσμιας Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας (World Dance Sport Federation-WDSF) με έδρα την Ελβετία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ

Καλαφάτη 19 Νέα Μάκρη Αττικής,
19005, Ελλάδα

Λιβυσίου 6 Νέα Μάκρη Αττικής,
19005, Ελλάδα

Ωράριο Σχολής
Δευτέρα έως Παρασκευή
16.00 ΕΩΣ 23.00
Σάββατο 11.00-18.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας
 2294095422
6945205000

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive